Vedrana JELUSIC KASIC
Vedrana JELUSIC KASIC
Speaker
Member of the Management Board

PBZ

Croatia

Vedrana Jelušić Kašić, članica Uprave PBZ d.d., nadležna je za Područje poslovanja sa srednjim i velikim poduzećima i investicijsko bankarstvo s preko 20 godina rukovoditeljskog iskustva pri donošenju odluka vezanih za poslovanje i ulaganja stečeno u međunarodnim financijskim institucijama.

Predsjednica je Nadzornog odbora PBZ-Leasing d.o.o. Prije preuzimanja funkcije u PBZ-u d.d., Vedrana Jelušić Kašić bila je partnerica u Odjelu financijskog savjetovanja u Deloitte-u, koji pruža stručne savjete u području spajanja i preuzimanja, financijskog restrukturiranja, pristupa kapitalu i forenzike te je ujedno vodila i kordinirala na nivou Adriatic regije inicijativu sa Privatnim klijentima, M&A aktivnosti i bila zaduzena za korporativno upravljanje. Prije nego što se priključila Deloitteu, Vedrana je bila Direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku te je bila odgovorna za strategiju i izvršenje poslovnog plana kroz ulaganja i podršku institucionalnim reformama u tim zemljama. U ulozi Više bankarice EBRD-a zadužene za financiranje Agribusiness sektora, Vedrana je izravno vodila više od 40 transakcija u 12 država središnje i jugoistočne Europe.

Nadalje, bila je član Nadzornih odbora u nekoliko prehrambenih i trgovinskih društava u regiji uključujući Atlantic Grupu, Tikveš, VF Komerc i druge. Dodatno je poslovno iskustvo stekla u banci Raiffeisen Bank u Hrvatskoj, Merrill Lynch Private Client Group u SAD-u, Hrvatskoj narodnoj banci i Monte Titoli u Italiji.

Upgrade to initiate conversation first

Upgrade
Stream

Iskustvo i članstvo članice Nadzornog odbora; Struktura i članstvo u pododborima

Pododbori: struktura, članstvo i uloga; Iskustva članica Nadzornih odbora

Drazen RAJAKOVIC
Senior Manager,
Deloitte
Vedrana JELUSIC KASIC
Member of the Management Board,
PBZ